طرز تهیه میرزا قاسمی

طرز تهیه میرزا قاسمی با سیر خرد کن وینتج

مواد لازم:

•    ۱۰ عدد بادنجان متوسط                
•    ۵ عدد تخم مرغ                           
•    یک بوته سیر                                 
•    یک كیلوگرم گوجه فرنگی                    
•    ۲۰۰ گرم  كره یا روغن                      
•    زردچوبه و نمك و فلفل سیاه

طرز تهیه 

۱٫ بادنجان ها را کبابی و سپس آن ها را ساطوری کنید. سیرها را با سیر خرد کن وینتج خرد کنید و در تابه کمی تفت دهید. بادنجان ها را هم تفت دهید تا روغن بیندازند. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

۲٫ گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید، خرد و به مخلوط بادنجان ها اضافه کنید.

۳٫ آب مواد که گرفته شد، تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سفت شوند. این غذا را گرم سرو کنید. 

۴٫ شمالی ها آن را با برنج میل می کنند، اما با نان هم بسیار خوشمزه است.

۵-در برخی از مناطق شمال هم به جای تخم مرغ از زردچوبه استفاده میشود.

سیر خرد کن قلبی وینتج

سیرخردکن رنگی سیلور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *